KSQ
Kerstin SandqvistTerapi & Utbildning

Tjänster

Individuell terapi / samtalsstöd

Det tillhör livet att må dåligt ibland men när måendet påverkar din livskvalité negativt, kan det vara bra att ta hjälp. Tillsammans hittar vi strategier och verktyg att komma vidare.

Parterapi

Upplever ni svårigheter i relationen kan parterapi var ett led i att hitta tillbaka till varandra eller hitta nya lösningar. Vi tittar på det som är svårt för just er. Jag träffar er gemensamt och sedan individuellt. Vi träffas igen och jag ger er återkoppling och kommer med förslag på hur ni kan komma vidare.

Coaching

Behöver du stöd i olika frågor, hjälp med att problemlösa eller kanske har du svårigheter att få vardagen att fungera. Jag kan hjälpa dig att organisera och strukturera din vardag.

Konsultuppdrag

Erbjuder konsultuppdrag till företagshälsovård, privata företag och socialtjänst gällande arbetsrelaterad ohälsa, arbetsåtergång, enskilda samtal enl. KBT eller behandlingsuppdrag.

Egenföretagare

Är du egenföretagare och varit sjukskriven en längre tid? Behöver du stöd i att hitta en balans i ditt arbete. Jag kan hjälpa dig hitta en bra struktur för din arbetsåtergång som blir hållbar på sikt.

Mottagningar på Södermalm

Besöksadress kl. 08-16
Heleneborgs Psykoterapimottagning
Heleneborgsgatan 44
117 32 Stockholm

Besöksadress kl. 17-19
Bastugatan 43
118 25 Stockholm